Tilbygning

Er pladsen blevet for trang, eller skal der ske noget nyt med boligen? Leger du med tanken om at bygge en tilbygning til din bolig eller dit erhvervsbyggeri? Hos Henriksen og Madsen har vi mange spændende idéer til funktionelle og æstetisk flotte løsninger i form af en udbygning af bygningens areal. Mulighederne er mange – du kan f.eks. vælge at tilføje boligen en ekstra fløj eller en overetage. I den forbindelse er der mange overvejelser, du skal gøre dig, og hos Henriksen og Madsen står vi klar til at hjælpe dig og imødekomme dine idéer med professionel rådgivning og uforpligtende tilbudsgivning.

Tilbygning til privatboliger

Når du overvejer, hvilken type af tilbygning, der kunne være relevant i forhold til din bolig, skal du tænke på, at der skal skabes en god harmoni mellem den eksisterende boligmasse og din nye tilbygning. Du skal også overveje, om tilbygningen skal ligne det oprindelige hus, eller skal den opføres i helt andre materialer – og i et andet design. Du bør endvidere gøre dig tanker om, hvordan den nye tilbygning bliver godt integreret i det oprindelig hus – f.eks. ved at bygge optimale adgangsforhold fra huset til tilbygningen eller ved at skabe et fint langt kig igennem hele boligen. I vores arbejde erfarer vi ofte, at en tilbygning giver en god mulighed for at få mere lys og luft ind i boligen. Dette kan du f.eks. opnå ved at prioritere et stort vinduesparti, ovenlysvinduer eller lignende. Qua vores store erfaring med tilbygninger tilbyder vi at være din kompetente sparringspartner og rådgiver i alle faser af dit byggeprojektet.

Tilbygning til erhvervsbyggerier

Der kan være mange gode grunde til at investere i en tilbygning frem for at flytte til større faciliteter, når pladsen bliver knap i dit erhvervsbyggeri. Det er ofte billigere, og måske ønsker du ikke, at gå på kompromis med placeringen. Hos Henriksen & Madsen udfører vi tilbygninger til erhvervsbyggerier i alle størrelser som både total-, hoved-, stor- eller fagentreprenør. Vores store erfaring på området er din sikkerhed for at få en kompetent rådgivnings- og sparringspartner gennem hele planlægnings- og byggeprocessen, så du opnår den mest optimale løsning, når din tilbygning skal realiseres.

Åben kommunikation ved tilbygning

Ved store som små tilbygningsprojekter tilbyder vi hos Henriksen & Madsen totalentreprise. Vi mener, at det er vigtigt at planlægge selv mindre projekter – især når flere faggrupper er involveret. Derfor praktiserer vi altid godt og solid projektledelse samt åben kommunikation medarbejderne i mellem samt med dig som kunde. På den måde er du altid opdateret på dit byggeprojekt, og du har mulighed for løbende at sætte dit personlige præg på det. Ønsker du at benytte os som fagentreprenør, er dette naturligvis også en mulighed.

Kontakt

Henriksen & Madsen A/S
Telefon: 98 67 41 88
Fax: 98 67 32 72
E-mail: mail@hm-murer.dk

Himmerlandsvej 16
9670 Løgstør

Byg Garanti rgbbyggeriets-kvalitetskontrolbyggeriets-evaluerings-centermedlem-af-dansk