Nybyggeri

Hos Henriksen & Madsen udfører vi alle former for nybyggeri for både privat- og erhvervskunder. Vi tilbyder både standard- og specialløsninger, og har altid fokus på, at funktionalitet og finish skal gå op i en højere enhed. Inden vi påbegynder projektet, gennemgår vi alle detaljerne ved den forestående byggeproces. På den måde bliver du som kunde informeret om alle byggeriets aspekter, så vi kan minimere risikoen for misforståelser og uforudsete udgifter. Vi har mangeårig erfaring med nybyggeri og tilbyder dig professionel rådgivning med kreative løsningsforslag i forbindelse med design, funktion og materialer. Vælger du at samarbejde med os, får du en samarbejdspartner med mange og brede kompetencer, og vi kan fungere som både total-, hoved-, stor eller fagentreprenør afhængigt af dine ønsker.

Nybyggeri ved privatbyggeri

Vi ved, at det er en stor beslutning, når du vælger at påbegynde et villabyggeri. Der er mange valg, der skal træffes, og derfor er tryghed en væsentlig faktor. Hos Henriksen & Madsen har vi stor erfaring som totalentreprenør og er vant til at projektere byggeprojekter for private, der står over for at skulle opføre deres drømmehus. I den forbindelse kan vi også hjælpe dig. Vi tilbyder at tegne din bolig fra bunden ud fra dine behov og ønsker, eller vi kan bygge dit hus på baggrund af en allerede eksisterende plantegning. Vi er gode til at se muligheder, og vi kan tænke i både traditionelle og utraditionelle baner afhængigt af, hvad du som kunde foretrækker. Vi opfører både arkitekttegnede villaer og typehuse.

Fordele ved nybyggeri

Hvis du overvejer, om du skal købe et ældre hus, eller om du selv skal opføre en villa, bør du kende til de konkrete fordele, der er ved nybyggeri. Ved nybyggeri får du mulighed for at sætte dit personlige præg på byggeriet fra første mursten. I nogle tilfælde kan du endda opføre nybyggeri til en pris, der matcher, hvad et ældre hus koster. Under alle omstændigheder vil du på længere sigt kunne spare mange penge, idet du undgår ombygnings- og vedligeholdelsesomkostninger, når du bygger selv. Desuden er der sandsynligvis rigtig mange penge at spare på varmeregningen, idet vores nybyggerier er langt mere energirigtige og langt bedre isoleret end huse af ældre dato. Vores erfaring med nybyggeri er stor, og vi rådgiver dig gerne om alle aspekter af byggeprojektet, inden vores dygtige håndværkere går i gang med at opfylde din boligdrøm.

Nybyggeri ved erhvervsbyggeri

Hos Henriksen & Madsen har vi mangeårig erfaring med at opføre erhvervs- og offentlige byggerier over hele landet. I forbindelse med erhvervsbyggerier har vi bl.a. produktionsanlæg, domiciler, stalde, boligbyggerier, administrations- og lagerfaciliteter samt parkeringshuse på vores cv. Af offentlige byggerier har vi bl.a. opført skoler, plejehjem og institutioner. Et af vores specialer er at mure i højden – en opgave som kræver fagligt velkvalificerede håndværkere, specialteknikker og -udstyr, f.eks. stilladser og lifte. Vi har bl.a. forestået murerarbejdet på en række boligblokke samt andre etagebyggerier. Indgår du i et samarbejde med os, får du en partner, hvor høj kvalitet er en selvfølge. Vores dygtige faghåndværkere har stor og alsidig erfaring, og vi afleverer altid produktet til aftalt tid og pris. Kontakt os gerne, og hør mere om, hvordan vi kan imødekomme dine byggeplaner.

Kontakt

Henriksen & Madsen A/S
Telefon: 98 67 41 88
Fax: 98 67 32 72
E-mail: mail@hm-murer.dk

Himmerlandsvej 16
9670 Løgstør

Byg Garanti rgbbyggeriets-kvalitetskontrolbyggeriets-evaluerings-centermedlem-af-dansk