Anlægsarbejde

Hos Henriksen & Madsen har vi stor og bred erfaring med anlægsarbejde, og vi løser opgaver for både privat- og erhvervskunder. Vores dygtige håndværkere sætter en ære i at levere et resultat i topkvalitet, der på alle måder lever op til dine forventninger. Typiske opgaver, som vi varetager, kan være anlæg af veje, pladser, stier og anlæg, som er klargjort til gartner. Har du specielle ønsker til vores anlægsarbejde, er vi naturligvis åbne for at løse opgaven, så dine idéer bliver realiseret. Har du spørgsmål til vores kompetencer inden for anlægsarbejde, er du meget velkommen til at kontakte os og få en snak med vores dygtige medarbejdere. Vi udfører anlægsarbejde af høj kvalitet over hele landet, og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt. Hos Henriksen & Madsen anser vi ikke vores arbejde som færdigt, før du som kunde har godkendt vores arbejde og den samlede løsning.

Anlægsarbejde ved privatboliger

Vi oplever ofte, at vores kunder har mange gode idéer og input, når de skal have udført anlægsarbejde i forbindelse med deres privatbolig. Qua vores høje faglighed og brede erfaring er vi vant til at imødekomme, videreudvikle og realisere kreative idéer og drømme til vores kunders fulde tilfredshed. Vi kan tilbyde sparring, så anlægsarbejdet kommer til at passe til bygningens arkitektur og samtidig kommer til at afspejle beboeres personlighed og stil. Selvom er stor forskel på, om vores kunder ønsker sig simple eller mere avancerede anlæg, foretrækker størstedelen dog pæne og ordnede forhold som flotte græsplæner, jævne stier og pladser og smukke buske og træer. Vi graver ud, støber og gør klar til belægning og beplantning – som vi også kan forestå.

Anlægsarbejde ved erhvervsbyggerier

Vores erfaring med anlægsarbejde i forbindelse med erhvervs- og boligbyggerier er stor. Vi tilbyder bl.a. at anlægge torve, boligområder, indgangspartier, parkeringspladser, idrætsanlæg etc. Vi samarbejder med erfarne landmålere, der med høj præcision leverer grundlaget for vores tegninger for anlægsarbejdet. Baseret på vores kundes ønsker kan vi påbegynde projektet på helt bar bund – eller vi kan tilbyde indledningsvis rydning af området og det eksisterende anlæg. Er der kloakeringsmæssige udfordringer forbundet med opgaven, har vi hos Henriksen & Madsen kompetencerne og materiellet til at håndtere opgaven. Vi kan etablere effektive dræn og kloaksystemer og sikre et stabilt fundament for det kommende anlæg. Vi ved, at korrekt behandling af jordområdet er helt afgørende for, at belægningen forbliver solid og smuk mange år frem.

Kontakt

Henriksen & Madsen A/S
Telefon: 98 67 41 88
Fax: 98 67 32 72
E-mail: mail@hm-murer.dk

Himmerlandsvej 16
9670 Løgstør

Byg Garanti rgbbyggeriets-kvalitetskontrolbyggeriets-evaluerings-centermedlem-af-dansk